Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Cursussen (onder voorbehoud)

Wij bieden de mogelijkheid aan om de IPAF cursus te volgen in onze eigen cursusruimte. De volgende categorieën kunnen wij aanbieden:

Categorie 1A Verticaal werkende, eenpersoons gestempelde hoogwerkers
Categorie 1B Telescoop-/ kniktelescoop hoogwerkers , hoogwerkers op aanhanger, hoogwerker op chassis of spinhoogwerkers met stempels.
Categorie 3A Zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften.
Categorie 3B  Zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers met jib.

De opleiding staat onder toezicht van het IPAF (International Powered Acces Federation ). Deze opleiding betreft een dagopleiding en bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte. Beiden worden afgesloten door middel van een examen. Het is ook mogelijk om al eerder de theorie te doorlopen (bv. thuis) via de E-learning module om zo verkort de training te kunnen volgen. Het theorie- en praktijkexamen zullen wel nog moeten worden afgelegd op een afgesproken moment. Ervaring met een hoogwerker of vooropleiding is niet strikt noodzakelijk. Deelnemers krijgen bij slagen een diploma en een PAL Card toegestuurd via de post.

 Inhoud van de opleiding:
De opleiding omvat o.a. de volgende onderdelen:
Wet- en regelgeving
Dagelijks onderhoud
Voertuiginspectie
Veiligheidsvoorzieningen
Praktijkoefeningen
Individueel praktijk examen

Aanmelden of informatie, bel 06 49 326 426