Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Elektrische knikarm hoogwerker

Elektrische knikarm hoogwerker huren of kopen bij Flevohoogwerkers 

Elektrische knikarm hoogwerkerAls u op zoek bent naar een elektrische knikarm hoogwerker, dan bent u bij Flevohoogwerkers aan het juiste adres. Flevohoogwerkers is gespecialiseerd in hoogwerkers en heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Bij ons kunt u ten alle tijden rekenen op de beste kwaliteit. Wij hebben verschillende hoogwerkers te koop en te huur. Als u interesse heeft kunt u even kijken naar onze occasions op onze website, of kijk op onze pagina ‘Flevo Rental’. Van de meeste hoogwerker merken hebben wij voldoende kennis. 

Een elektrische knikarm hoogwerker is een flexibele, veelzijdig inzetbare oplossing. De elektrische knikarm hoogwerker combineert zijn reikwijdte namelijk met een bepaalde kniehoogte en is daardoor perfect inzetbaar voor werkzaamheden waarbij u obstakels tegen komt. Deze machine rijdt vaak op een accu of op diesel. Bij Flevohoogwerkers vindt u beide. De knikarmhoogwerker is zelfrijdend, dit betekent dat u hem zelf naar de betreffende locatie kunt rijden. Heeft u vragen over de hoogwerker, neem dan gerust contact met ons op. U vindt onze contactgegevens onderaan de website.

Een veilige en betrouwbare hoogwerker huurt u bij Flevohoogwerkers 

Naast het verhuren en verkopen van nieuwe en gebruikte elektrische knikarm hoogwerkers, kunt u bij Flevohoogwerkers ook terecht voor onderhoud van uw hoogwerker. Eén van de belangrijkste eisen aan een hoogwerker is dat deze betrouwbaar en veilig is. Om problemen te voorkomen is het verstandig om preventief onderhoud te laten uitvoeren. Ook kunt u bij Flevohoogwerkers uw hoogwerker laten repareren. Daarvoor hebben wij onze eigen technische dienst met alle benodigde hijs- en hefmiddelen om de reparatie veilig en vakkundig uit te voeren. 

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een jaarlijkse veiligheidskeuring. Onze medewerkers zijn hiervoor opgeleid en Tüv gecertificeerd. Ook doen wij kabelinspectie en kunnen wij uw machine een grondige opknapbeurt geven en naar wens overspuiten. Kijk op onze website voor een elektrische knikarm hoogwerker, of de andere beschikbare hoogwerkers. Heeft u andere wensen, neem dan even contact met ons op. Wij gaan ervoor zorgen dat wij iets voor u kunnen regelen. Wij horen graag van u!