Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Hoogwerker huren in Friesland

Hoogwerker huren bij Flevohoogwerkers in Friesland

Hoogwerker huren in FrieslandWilt u een hoogwerker huren in Friesland? Dat kan bij Flevohoogwerkers! Het huren van een hoogwerker in Friesland is zeer geschikt voor werk aan kozijnen, dakgoten of schilderen. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwerkers en verhuren hoogwerkers in alle soorten en maten. We zijn een betrouwbare leverancier en we bieden het juiste product dat veilig is in gebruik. We hebben voldoende kennis van de meeste hoogwerker-merken om u van dienst te zijn. Flevohoogwerkers biedt een uitgebreid assortiment. 

Bij Flevohoogwerkers zijn verschillende hoogwerkers te huren in Friesland. Zo hebben wij elektrische schaarhoogwerkers (6,5 tot en met 14 meter werkhoogte), elektrische knikarm hoogwerkers (12 meter tot en met 15,5 meter werkhoogte) en verticale masthoogwerkers (3,5 tot en met 8 meter werkhoogte). Ook hebben wij dieseltelescoop hoogwerkers (16 tot 38 meter werkhoogte) en spinhoogwerkers (tot 14 meter) te huur. 

Welke van de hoogwerkers kunt u het beste huren bij Flevohoogwerkers? 

Om tot de juiste keuze te komen welke hoogwerker u nodig heeft om te huren in Friesland, hebben wij een aantal stappen op een rijtje gezet. Als eerste gaan we kijken naar het aantal personen waarmee u de werkzaamheden wilt uitvoeren. Het is belangrijk om te weten wat het gewicht van de personen, het gereedschap en de onderdelen is. Waar we ook naar gaan kijken is de (bodem)gesteldheid en de bereikbaarheid of de opstelplaats van de hoogwerker. Wat we als laatste nodig hebben is de vereiste werkhoogte. 

De veiligheid bij het gebruik van een hoogwerker huren in Friesland staat voorop. Om te zorgen dat een hoogwerker betrouwbaar blijft, worden alle hoogwerkers regelmatig onderhouden. Om problemen te voorkomen is preventief onderhoud heel belangrijk. Onze hoogwerkers worden volgens de Nederlandse wetgeving jaarlijks geïnspecteerd. De veiligheidsinspectie wordt uitgevoerd door ervaren personeel van Flevohoogwerkers. Deze medewerkers zijn hierin door Tüv gecertificeerd. Eventuele mankementen kunnen tijdens de veiligheidsinspectie verholpen worden. Neem contact met ons op via de gegevens onderaan de website.