Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Hoogwerker huren Urk

Hoogwerker huren Urk bij Flevohoogwerkers 

Hoogwerker huren UrkWilt u een hoogwerker huren op Urk? Dan bent u bij Flevohoogwerkers aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan hoogwerkers die u kunt u huren en hoogwerkers die u kunt kopen. De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot betrouwbare leverancier van nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Dankzij onze jarenlange ervaring en scholing, kunnen u het juiste product bieden voor een veilige werkplek op hoogte. 

In Flevo Rental kunt u ons aanbod aan hoogwerkers die wij verhuren bekijken. Wij verhuren divers hoogwerkers. Zo zijn er masthoogwerkers, spinhoogwerkers, schaarhoogwerkers, knikarmhoogwerkers en meer. Ook kunt u een keuze maken tussen een elektrische hoogwerker en een hoogwerker op diesel. Kunt u niet precies vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij u informeren over de mogelijkheden. Bekijk ook onze occasions hier, misschien is dit ook een goede optie voor u. 

Bij Flevohoogwerkers heeft veilig werken op hoogte prioriteit 

Voor service kunt u ook terecht bij Flevohoogwerkers. Bij ons staat veiligheid voorop, dit heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom beschikken wij over onze eigen technische dienst met alle benodigde hijs- en hefmiddelen. Hiermee kunnen we reparaties veilig en vakkundig uitvoeren. Jaarlijkst doen wij onderhoud- en inspectie voor alle merken hoogwerkers. Ons ervaren personeel kan voor u jaarlijks de veiligheidsinspectie uitvoeren. Hiervoor zijn onze keurmeesters door Tüv gecertificeerd. Ook kunnen tijdens deze inspectie eventuele mankementen die normaal tot afkeur zouden lijden verholpen worden. 

U kunt ook terecht bij Flevohoogwerkers voor onderdelen van hoogwerkers. Deze zijn bij ons te koop en kunt u bekijken op onze website. Daarnaast bieden wij u cursussen voor de bediening van een hoogwerker aan. Heeft u interesse in één van onze hoogwerkers of twijfelt u? Laat het ons dan weten, wij helpen u graag verder. Ook voor vragen of meer informatie mag u natuurlijk altijd contact opnemen.