Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Hoogwerker onderhoud

Hoogwerker onderhoud laten doen door Flevohoogwerkers 

Hoogwerker onderhoudBent u op zoek naar een bedrijf voor onderhoud aan uw hoogwerker? Dan bent u bij Flevohoogwerkers aan het juiste adres. Eén van de belangrijkste eisen aan een hoogwerker is dat deze betrouwbaar en veilig is. Om te voorkomen dat uw hoogwerker u ineens in de steek laat is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Preventief onderhoud aan de hoogwerker is hier de juiste oplossing voor. Flevohoogwerkers kan dit voor u uitvoeren. Zo kunt u door het onderhoud aan de hoogwerker weer veilig werken op hoogte. 

Naast het uitvoeren van onderhoudt biedt Flevohoogwerkers u ook hoogwerkers in de verkoop en verhuur aan. Ook bieden wij u service, zoals het keuren van uw hoogwerker. De overheid eist dat arbeidsmiddelen als machines en apparaten periodiek geïnspecteerd worden. Dit om onveilige situaties te voorkomen. Bij Flevohoogwerkers beschikken wij over ervaren personeel die Tüv gecertificeerd zijn. Zij zullen de veiligheidsinspectie uitvoeren. Eventuele mankementen kunnen bij deze inspectie ook direct verholpen worden. 

Veilige hoogwerkers van goede kwaliteit vindt u bij Flevohoogwerkers 

Flevohoogwerkers verhuurt en verkoopt hoogwerkers en onderdelen. Kijk op deze pagina voor onze occasions en kijk op deze pagina om te zien wat wij verhuren. Kunt u niet precies vinden waar u naar op zoek bent? Laat het ons dan weten. Vaak zijn er wel mogelijkheden, deze kunnen wij dan met u bespreken. Flevohoogwerkers is service partner van JLG. Hierdoor zijn wij altijd up to date van de laatste ontwikkelingen bij JLG. Daarnaast hebben we van de meeste hoogwerker merken genoeg kennis om u adequaat van dienst te zijn. 

De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Wij kunnen u het juiste product aanbieden dankzij onze jarenlange ervaring en scholing. Belangrijk is dat uw hoogwerker veilig is. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten of diensten zoals hoogwerker onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.