Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Hoogwerker reparatie

Hoogwerker reparatie van Flevohoogwerkers 

Hoogwerker reparatieAls u op zoek bent naar iemand voor de reparatie van uw hoogwerker, dan bent u bij Flevohoogwerkers aan het juiste adres. Als specialist in hoogwerkers weten wij dat één van de belangrijkste eisen aan een hoogwerker is dat deze betrouwbaar en veilig is. Om te voorkomen dat uw hoogwerkers u ineens in de steek laat, is preventief onderhoud heel belangrijk. Daarom kunt u bij ons terecht voor hoogwerker reparatie. Om betrouwbaar te blijven moet iedere iedere hoogwerkers regelmatig onderhouden worden. Soms is het helaas wel al te laat, daarom kunt u voor de reparatie aan de hoogwerker natuurlijk ook bij ons terecht. 

Naast onderhoud en reparatie doet Flevohoogwerkers ook de jaarlijkse veiligheidskeuring. Onze keurmeesters zijn hiervoor door Tüv gecertificeerd. Ook kunt u bij ons terecht voor inspectie van de kabels en geven wij uw machine een gronde opknapbeurt. Wilt u uw machine laten overspuiten in uw bedrijfskleur, dan kan dat ook bij ons. Niets is belangrijker dan een veilige werkpek op hoogte.

Veilig werken op hoogte met de hoogwerkers van Flevohoogwerkers 

Flevohoogwerkers is gespecialiseerd in hoogwerkers en is een betrouwbare leverancier van nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en de juiste scholing, hierdoor weten wij wat het juiste product is voor een veilige werkplek op hoogte. Wij zijn altijd up to date van de laatste ontwikkelingen, dankzij ons JLG service partnerschap. Naast JLG hebben we van de meeste hoogwerker merken voldoende kennis om u adequaat van dienst te zijn. Dit zijn merken als Genie, Upright, Halotte, Skyjack en nog veel eer. 

Hoogwerkers zijn ideaal voor het werk langs gevels of wanden. Met schaarhoogwerkers kunt u zelf op hoogte rijden, hiermee bespaart u nog meer tijd. Op de hoogwerker is genoeg ruimte voor uw materiaal en gereedschap. Bij ons kunt u hoogwerkers huren en kopen. Heeft u vragen over onze hoogwerkers of de hoogwerker reparatie of wilt u meer informatie? Neem dan even contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen.