Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Hoogwerker storing laten oplossen door Flevohoogwerkers

Hoogwerker storing

Hoogwerker storing laten oplossen door Flevohoogwerkers

Hoogwerker storingHeeft u hulp nodig bij een storing aan uw hoogwerker? Dan bent u bij Flevohoogwerkers aan het juiste adres. Eén van de belangrijkste eisen aan een hoogwerkers voor ons is dat deze betrouwbaar en veilig is. Niets is zo vervelend als een hoogwerker die je in de steek laat. Dat gebeurt altijd op het verkeerde moment. Om dit te voorkomen is preventief onderhoud heel belangrijk voor een hoogwerker. Is het al te laat? Dan is dit geen probleem. Flevohoogwerkers zorgt ervoor dat uw hoogwerker weer werkt. 

Flevohoogwerkers beschikt over een eigen technische dienst met alle benodigde hijs- en hefmiddelen. Zo kunnen wij de reparatie veilig en vakkundig uitvoeren. Ook hebben we goed uitgeruste servicebussen waarmee wij de storingen en/of inspectie en onderhoud snel en vakkundig kunnen oplossen. Daarnaast doen wij jaarlijks onderhoud- en inspectie voor alle merken hoogwerkers. Het is ook mogelijk om deze op locatie uit te voeren. 

Leverancier van hoogwerkers 

Naast service en onderhoud zijn wij ook betrouwbare leverancier van nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Bekijk onze occasions hier. In onze occasions vindt u verschillende soorten en merken hoogwerkers. Dit kunnen bijvoorbeeld spinhoogwerkers zijn, masthoogwerkers, schaarhoogwerkers, knikarm hoogwerkers en nog veel meer. Ook is er een verschil tussen elektrische en diesel hoogwerkers. In Flevo Rental vindt u onze hoogwerkers die wij verhuren. Ook hier zijn verschillende soorten en merken hoogwerkers beschikbaar. 

Kunt u toch niet helemaal vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen bespreken welke mogelijkheden er zijn. Vaak kunnen wij wel iets voor u regelen. Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid. Voor de jaarlijkse keuring zijn onze keurmeesters Tüv gecertificeerd. Ook hebben we kennis van de meeste hoogwerker merken als Genie, Upright, Haulotte en Skyjack, Manitou, Met, Niftylift, Aichi, Hitachi, Hinowa, Oilsteel en Prolift. Kom gerust bij ons langs!

Neem contact met ons op!