Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Hoogwerker wielen huren

Hoogwerker wielen huren bij Flevohoogwerkers

Hoogwerker wielen hurenWilt u hoogwerker wielen huren? Dan bent u bij Flevohoogwerkers aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwerkers en hebben ons ontwikkeld tot betrouwbare leverancier van nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Daarnaast zijn wij JLG service partner, hierdoor zijn wij altijd up to date van de laatste ontwikkelingen bij JLG. Onze medewerkers hebben kennis van de meeste hoogwerker-merken zoals Genie, Upright, Haulotte en Skyjack, Manitou, Mec, Niftylift, Aichi, Hitachi, Hinowa, Oilsteel en Prolift. Zo kunnen wij u adequaat van dienst zijn. 

Bij Flevohoogwerkers kunt u verschillende onderdelen voor hoogwerkers kopen. Natuurlijk hebben wij ook wielen in ons assortiment. Klik hier voor ons aanbod. Wanneer u toch niet helemaal kunt vinden waar u naar op zoek bent, laat het ons dan even weten. Vaak zijn er meer mogelijkheden bij Flevohoogwerkers en kunnen wij iets voor u regelen. Daarover informeren wij u graag. Ook bieden wij u nog vele andere mogelijkheden. 

Service en onderhoud bij Flevohoogwerkers 

Bij Flevohoogwerkers kunt u ook volledige hoogwerkers huren of kopen. Kijk naar onze occasions op onze website of bij Flevo Rental. In ons assortiment bieden wij u verschillende soorten en merken hoogwerkers. Daarnaast is het mogelijk om een keuze te maken tussen een elektrische hoogwerkers of een hoogwerker op diesel. Heeft u geen ervaring met het bedienen van een hoogwerker? Dat is ook geen probleem, Flevohoogwerkers biedt u namelijk verschillende cursussen aan. De opleiding is een dagopleiding en bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte. 

Voor service en onderhoud kunt u ook terecht bij Flevohoogwerkers. Als u gaat werken met een hoogwerker is veiligheid natuurlijk ontzettend belangrijk. Daarom heeft dit bij ons de hoogste prioriteit. Jaarlijks doen wij de veiligheidsinspectie, hiervoor zijn onze keurmeesters Tüv gecertificeerd. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.