Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Hoogwerkers te koop

Hoogwerkers te koop bij Flevohoogwerkers

Hoogwerkers te koopBij Flevohoogwerkers zijn verschillende hoogwerkers te koop. Wij verkopen vele verschillende soorten en merken hoogwerkers. Wij bieden u een uitgebreid assortiment. Zo zijn er spinhoogwerkers, schaarhoogwerkers, telescoop hoogwerkers, aanhanger hoogwerkers en nog meer. Wij leveren zowel diesel hoogwerkers als elektrische hoogwerkers. Kijk op deze pagina voor onze occasions. Kunt in ons assortiment niet precies vinden waar u naar op zoek bent? Laat het ons dan weten, vaak zijn er nog meer mogelijkheden. Deze kunnen wij dan met u bespreken. 

Naast de hoogwerkers die te koop staan, hebben wij ook hoogwerkers te huur. Ook hier zijn verschillende merken en soorten hoogwerkers beschikbaar. Kijk op deze pagina voor de hoogwerkers die wij verhuren. Om te kunnen bepalen welke hoogwerker u nodig heeft, hebben wij op onze website een handige vragenlijst staan. Voordat u een hoogwerker huurt of koopt is het bijvoorbeeld handig om te weten met hoeveel personen u de werkzaamheden wilt gaan uitvoeren. 

Onderhoud en service 

Bij de hoogwerkers die te koop staan,  kunt u bij Flevohoogwerkers ook terecht voor onderhoud en service. Om ervoor te zorgen dat uw hoogwerker veilig en betrouwbaar blijft, is het verstandig om preventief onderhoudt te laten uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw hoogwerker u niet ineens in de steek laat. Flevohoogwerkers beschikt over een eigen technische dienst met alle benodigde hijs- en hefmiddelen om een reparatie veilig en vakkundig uit te kunnen voeren. Jaarlijks doen wij onderhoud- en inspectie beurten voor alle merken hoogwerkers. 

U kunt ook bij Flevohoogwerkers terecht voor de veiligheidsinspectie, die jaarlijks vereist wordt. Deze wordt uitgevoerd door ons ervaren personeel. Onze medewerkers zijn hiervoor door Tüv gecertificeerd. Het voordeel aan deze inspectie is dat eventuele mankementen die normaal tot afkeur zouden lijden verholpen zouden kunnen worden. Als u vragen heeft over de hoogwerkers die te koop staan, of meer wilt weten over onze producten of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.