Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Spinhoogwerker huren

Spinhoogwerker huren bij Flevohoogwerkers

Spinhoogwerker hurenEen spinhoogwerker huren? Dat kan bij Flevohoogwerkers. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van nieuwe en gebruikte hoogwerkers, waaronder een spinhoogwerker huren. Dit doen wij voor zowel de verkoop als de verhuur. In de verhuur hebben wij verschillende soorten en merken hoogwerkers. Zo zijn er masthoogwerkers, spinhoogwerkers, schaarhoogwerkers, telescoop hoogwerkers en meer. Daarnaast heeft u nog de keuze tussen een hoogwerker op diesel of een elektrische hoogwerker. Voordat u een spinhoogwerker gaat huren is het belangrijk om te bepalen of het geschikt is voor de werkzaamheden. U kunt eenvoudig een spinhoogwerker huren op onze website.

Flevohoogwerkers verkoopt vele verschillende soorten en merken hoogwerkers. In de verkoop hebben wij nog veel meer keuze dan in de verhuur. Kunt u toch niet helemaal de juiste hoogwerker vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Misschien kunnen wij iets voor u regelen. Wij zullen dan de mogelijkheden met u doornemen. Ook bieden wij u onderdelen van hoogwerkers aan. Deze kunt u bekijken op deze pagina, klik hier.

Werken op hoogte met een betrouwbare en veilige hoogwerker 

Voor service en onderhoud kunt u ook terecht bij Flevohoogwerkers. Wij vinden dat veiligheid bij het werken met een hoogwerker altijd voorop staat. Dat heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij een eigen technische dienst met alle benodigde hijs- en hefmiddelen om een reparatie snel en vakkundig te kunnen oplossen. Jaarlijks geven wij onderhoud- en inspectie beurten aan alle merken hoogwerkers. Onze keurmeesters voeren ieder jaar de veiligheidsinspectie uit, hiervoor zijn zij door Tüv gecertificeerd. 

Belangrijk is dat uw hoogwerker betrouwbaar en veilig is. Preventief onderhoud is heel belangrijk om problemen te voorkomen. Door regelmatig onderhoud blijft de hoogwerker betrouwbaar. Daarom bent u bij Flevohoogwerkers altijd gegarandeerd van een veilige en betrouwbare hoogwerker. Voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huren van een spinhoogwerker, of al onze hoogwerkers of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zullen u verder helpen.