Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Spinhoogwerker kopen bij Flevohoogwerkers

Spinhoogwerker kopen

Spinhoogwerker kopen bij Flevohoogwerkers 

Spinhoogwerker kopenWilt u een spinhoogwerker kopen? Dan bent u bij Flevohoogwerkers aan het juiste adres. De afgelopen jaren heeft Flevohoogwerkers zich ontwikkeld tot betrouwbare leverancier van nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Deze zijn beschikbaar in zowel de verkoop als de huur. Ook hebben wij onderdelen van hoogwerkers beschikbaar. Neem een kijkje tussen onze occasions, daarvoor klikt u hier. Tussen onze occasions vindt u verschillende soorten en merken hoogwerkers. Of u nu op zoek bent naar een spinhoogwerker, een mast hoogwerker, een schaarhoogwerker of een kniktelescoop. Bij Flevohoogwerkers vindt u het allemaal en meer. 

Ook is het bij ons mogelijk om een hoogwerker te huren. Hier vindt u ook verschillende soorten en merken hoogwerkers. Deze bekijkt u hier. Dankzij onze jarenlange ervaring en scholing kunnen wij u het juiste product aanbieden. Onze medewerkers hebben kennis van de meeste hoogwerker merken. Hierbij moet u denken aan merken als Genie, Upright, Haulotte en nog veel meer. 

Service en onderhoud 

Naast de verkoop en verhuur van onze hoogwerkers, kunt u bij ons ook terecht voor service en onderhoud. Bij Flevohoogwerkers heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Werken op hoogte is een serieuze zaak, u moet dus op uw hoogwerker kunnen vertrouwen. Hiervoor hebben wij onze eigen technische dienst die de reparatie veilig en vakkundig uit kunnen voeren. Dit doen zij met alle benodigde hijs- en hefmiddelen. Daarnaast beschikken wij bij Flevohoogwerkers over goed uitgeruste servicebussen waarmee wij de storingen en of inspectie snel en vakkundig kunnen oplossen. 

Bij Flevohoogwerkers vinden wij het belangrijk om problemen met uw hoogwerker te voorkomen. Daarom voeren wij jaarlijks de veiligheidsinspectie uit, dit kunt u bij ons laten doen. Onze keurmeesters zijn hiervoor door Tüv gecertificeerd. Eventuele mankementen worden hierdoor voorkomen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!